Silvia Mezzasoma
Idea Tango on FB Idea Tango on Youtube Idea Tango on Instagram
Idea Tango EN Idea Tango IT Idea Tango NL

Tango workshops, bruiloften en choreografieën

Tango workshop

Tango workshop & teambuilding

Geef je familie, vrienden of collega's de kans om de Argentijnse tango te proberen!
Onze dans workshops zijn geschikt voor iedereen. Kleine en grote groepen zijn welkom. Tango leren kan een uitdaging zijn, maar is sowieso een geweldige manier voor team building en een mooie kans om contact te maken met anderen en veel plezier te hebben.

Welk soort tango entertainment we bieden

Of je nu een particulier of een bedrijf bent, wij zullen het tango-entertainment creëren dat het meest geschikt is voor jouw evenement en dat aan jouw wensen voldoet. De duur van een workshop kan variëren van 30 minuten tot 120 minuten en zowel kleine als grote groepen zijn welkom.
Als je een tango festival organiseert, stemmen we het thema van de workshop graag af op jouw wensen.
Tango bruiloft

Tango voor bruiloft

Ga je trouwen en wil je een onvergetelijk moment creëren met je partner?

tango bruiloft dans

Dans een gepassioneerde Argentijnse tango als openingsdans voor je bruiloft.
We leren je alles, van de basis techniek tot de muziek, en creëren een prachtige, unieke tango choreografie voor je. Je publiek zal sprakeloos zijn! We zullen een prachtige en unieke tango-choreografie creëren die wordt afgestemd op jou, die jouw gasten sprakeloos zal maken!
Wij nemen je ideeën en wensen in aanmerking en je leert jouw Argentijnse tango bruiloft dans op een leuke en uitdagende manier, om je goed en zonder stress voor te bereiden op je grote dag.
Als je een tango kiest als je eerste bruiloft dans, krijg je de kans om een nieuwe en diepere manier van communicatie te leren in jouw relatie, wat een mooie ervaring is om te delen met je geliefde.

Wat ons aanbod voor tango bruiloft inhoudt

Onze service bevat:
- Een reeks privélessen over tangobewegingen en choreografie
- Alle instructies, van de basis tot de muzikaliteit
- Jouw liedkeuze met zo veel of zo weinig choreografieën als je wilt
- Hulp bij het kiezen van je nummer uit de uitgebreide collectie tango's van Idea Tango, met keuze uit zowel traditioneel als hedendaagse nummers
- Mogelijkheid om de lessen te laten filmen om gemakkelijk thuis, tussen de lessen door, te kunnen oefenen

Waarom je tango kiest voor je bruiloft


Tango staat bekend als de dans van passie en romantiek en je kunt geen perfectere dans kiezen voor je trouwdag. De Argentijnse tango wordt steeds populairder als bruidsdans omdat het een echte publiekstrekker is met zijn inherente romantiek en drama.