Tangovakanties - Rome en Perugia

Silvia Mezzasoma
Idea Tango on FB Idea Tango on Youtube Idea Tango on Instagram
Idea Tango EN Idea Tango IT Idea Tango NL

Tangovakantie Italië

Tangovakantie naar Rome
tangovakantie Rome
Wil je een heerlijke tangovakantie beleven in Italië? Ga met ons mee op die 5 dagen tango (7-11 oktober 2021) in een van de mooiste steden ter wereld!

Bij deze vakantie is inbegrepen:
- Hotel 4 * nabij het stadscentrum (www.desepoqueshotel.com)
- Een fantastisch ontbijtbuffet
- Toeristenbelasting
- 3 intensieve tangoworkshops
- 3 lokale milongas (op vrijdag, zaterdag en zondagavond)
Prijs van het arrangement per persoon in een tweepersoonskamer:
€ 385 early bird (vóór 31/07/2021), € 450 tegen betaling na 31/07/2021.
Een eenpersoonskamer is mogelijk tegen meerprijs.

Altijd al eens Rome willen bezoeken? Ben je in Rome geweest en kan je niet wachten om er weer te zijn? Wil je de tango ontdekken in Rome? Ga dan met ons mee dansen, bekijk bezienswaardigheden, verken de oude stad, proef het heerlijke Italiaanse eten en heb veel plezier!

Onze tangovakantie in Rome wordt gekenmerkt door een onberispelijke organisatie en een goed uitgebalanceerd programma.
Silvia's kennis van de stad en van de lokale tangoscène (ze woonde 9 jaar in Rome) is een garantie voor een onvergetelijke tangovakantie. Ze neemt je mee naar de beste milonga's, naar de restaurants waar de lokale bevolking geniet van het heerlijke eten, en ze zal je adembenemend aanbevelen stadsplekken die de meeste toeristen niet kennen.
Het vakantieprogramma is gemaakt om een goed uitgebalanceerde tijd mogelijk te maken tussen het leren van tango in onze workshops en het genieten van dansen met de lokale bevolking bij de milonga's en een bezoek aan het prachtige en oude Rome.
Op elk moment tijdens je tangovakantie kun je genieten van het gezelschap van je medevakantiegangers of liever wat tijd alleen doorbrengen om volledig te waarderen de schoonheid van Rome.

We kunnen de taxiservice van de luchthaven naar het hotel organiseren op uw aankomst- en vertrekdagen (taxikosten niet inbegrepen in de pakketprijs).
We organiseren elke avond groepsdiners, maar je bent vrij om te beslissen of je wel of niet meedoet (diners zijn niet inbegrepen in de arrangementsprijs).
U kunt uw verblijf in Rome verlengen als u dat wilt (extra nachten niet inbegrepen in de pakketprijs).

Neem voor inschrijving of vragen contact op met ons.
tangovakantie Italie tangovakantie Oktober tango en kunst fall