Silvia Mezzasoma
Idea Tango on FB Idea Tango on Youtube Idea Tango on Instagram
Idea Tango EN Idea Tango IT Idea Tango NL

Tangovakantie naar Italië

tangovakantie Rome

Tangovakantie naar Rome in oktober 2021

Wat het is inbegrepen in het pakket van onze tangovakantie 2021

Wil je een heerlijke tangovakantie beleven in Italië? Ga met ons mee op die 5 dagen tango, van 7 tot met 11 oktober 2021, in een van de mooiste steden ter wereld!

Bij deze vakantie is inbegrepen:
- Hotel 4 * nabij het stadscentrum
- Een fantastisch ontbijtbuffet
- Toeristenbelasting
- 5 intensieve tangolessen
- 3 lokale milongas (op vrijdag, zaterdag en zondagavond)

Prijzen van de tangovakantie Italië in de herfst

Prijs van het arrangement per persoon in een tweepersoonskamer:
- € 385 early bird (vóór 31/07/2021)
- € 450 tegen betaling na 31/07/2021.
Een eenpersoonskamer is mogelijk tegen meerprijs.
Neem voor inschrijving of vragen contact op met ons.

Waarom een tangovakantie naar Rome

Waarom deelnemen aan onze tangovakantie Rome, Italië, Europa

Van alle tangovakanties in Europa is een tangovakantie in Italië zeker ongeëvenaard als je tango wilt combineren met kunst, cultuur, geschiedenis, mode, lekker eten en de "dolce vita" levensstijl. Italië heeft één van de rijkste culturele erfgoederen ter wereld en onze tangovakantie in Rome is de perfecte gelegenheid om een unieke stad, die je minstens één keer in je leven moet hebben gezien, te bezoeken. Met zijn drie millennia aan geschiedenis, die je kunt ademen terwijl je er doorheen loopt, tot de steegjes van het historische centrum, onderdeel van het humanitaire erfgoed van UNESCO, weet Rome jou te boeien. Er zijn genoeg redenen om Rome te bezoeken, een uitgestrekte speeltuin met fascinerende kunst, verbijsterende architectuur, inventieve keuken en een vrolijke levensstijl! Rome kan je een leven lang bezig houden en zijn monumentale geschiedenis samen met zijn imposante kunst en architectuur maken het zo verleidelijk.

Een tangovakantie voor jou gemaakt

Wat je kunt verwachten van onze tangovakantie oktober 2021

De Idea Tango vakantie in Rome wordt gekenmerkt door een onberispelijke organisatie en een goed uitgebalanceerd programma. Silvia's kennis van de stad en van de lokale tangoscène (ze woonde 9 jaar in Rome) is een garantie voor een onvergetelijke tangovakantie. Ze neemt je mee naar de beste milonga's, naar de restaurants waar de lokale bevolking geniet van het heerlijke eten, en ze zal je adembenemend aanbevelen stadsplekken die de meeste toeristen niet kennen. Het vakantieprogramma is gemaakt om een goed uitgebalanceerde tijd mogelijk te maken tussen het leren van tango in onze workshops en het genieten van dansen met de lokale bevolking bij de milonga's en een bezoek aan het prachtige en oude Rome. Op elk moment tijdens je tangovakantie kun je genieten van het gezelschap van je medevakantiegangers of liever wat tijd alleen doorbrengen om volledig te waarderen de schoonheid van Rome.

We kunnen de taxiservice van de luchthaven naar het hotel organiseren op uw aankomst- en vertrekdagen (taxikosten niet inbegrepen in de pakketprijs).
We organiseren elke avond groepsdiners, maar je bent vrij om te beslissen of je wel of niet meedoet (diners zijn niet inbegrepen in de arrangementsprijs).
U kunt uw verblijf in Rome verlengen als u dat wilt (extra nachten niet inbegrepen in de pakketprijs).

Neem voor inschrijving of vragen contact op met ons.

Kom dit najaar met ons mee voor een onvergetelijke tangovakantie

Ga dit najaar met ons mee voor een onvergetelijke tangovakantie herfst naar Rome

Altijd al eens Rome willen bezoeken? Ben je in Rome geweest en kan je niet wachten om er weer te zijn? Wil je de tango ontdekken in Rome? Ga dan met ons mee dansen, bekijk bezienswaardigheden, verken de oude stad, proef het heerlijke Italiaanse eten en heb veel plezier!

COVID-19 annuleringsvoorwaarden

betaalde volledig terugbetaald

In het geval dat Idea Tango vanwege Covid-19-regels genoodzaakt is de vakantie te annuleren, wordt de betaalde vergoeding volledig terugbetaald.
tangovakantie Italie tangovakantie Oktober tango en kunst fall